Шукаю поради щодо приготування індички. Купив ціле філе, але боюся пересушити - чув, що індичатина може бути досить сухою. Які є секрети приготування соковитої індички? Може хтось поділиться перевіреними рецептами?
Індичатина дійсно може бути сухою, якщо неправильно готувати! Основний секрет - не передерживати і обов'язково маринувати. Я зазвичай маринирую в йогурті з часником та травами мінімум 2 години. Готую при температурі не вище 180 градусів і обов'язково перевіряю термометром - внутрішня температура має бути 74 градуси. Також можна загорнути у фольгу на початку приготування.
Відмінні поради! Додам від себе - важливо вибрати якісне м'ясо з самого початку. Я купую індичатину тільки тут https://silpo.ua/category/indychatyna-4427 - м'ясо завжди свіже і соковите. Мій секрет - запікаю на подушці з овочів, вони віддають вологу і м'ясо не пересихає. Ще один лайфхак - поливати власним соком під час приготування.