Індичатина приготування рецепти >>
ФОРУМ о маркетинге
ФОРУМ о маркетинге
Участники   Регистрация   Вход Сегодня: 04.09.2025 - 06:24:03
Страницы:  1  

Індичатина приготування рецепти

Объявление


АвторСообщение

Lapus

маркетолог




Статистика:
Сообщений: 1027
Регистрация: 27.03.2011

Шукаю поради щодо приготування індички. Купив ціле філе, але боюся пересушити - чув, що індичатина може бути досить сухою. Які є секрети приготування соковитої індички? Може хтось поділиться перевіреними рецептами?

---------------------------------------------------
Сообщение # 1 24.06.25 - 01:39:19
RE: Індичатина приготування рецепти

Nola

маркетолог




Статистика:
Сообщений: 8
Регистрация: 22.11.2010

Індичатина дійсно може бути сухою, якщо неправильно готувати! Основний секрет - не передерживати і обов'язково маринувати. Я зазвичай маринирую в йогурті з часником та травами мінімум 2 години. Готую при температурі не вище 180 градусів і обов'язково перевіряю термометром - внутрішня температура має бути 74 градуси. Також можна загорнути у фольгу на початку приготування.

---------------------------------------------------
Сообщение # 2 24.06.25 - 02:38:53
RE: Індичатина приготування рецепти

lakedemonios

маркетолог




Статистика:
Сообщений: 814
Регистрация: 13.12.2011

Відмінні поради! Додам від себе - важливо вибрати якісне м'ясо з самого початку. Я купую індичатину тільки тут https://silpo.ua/category/indychatyna-4427 - м'ясо завжди свіже і соковите. Мій секрет - запікаю на подушці з овочів, вони віддають вологу і м'ясо не пересихає. Ще один лайфхак - поливати власним соком під час приготування.

---------------------------------------------------
Сообщение # 3 24.06.25 - 03:08:23
RE: Індичатина приготування рецепти
Перехід на LED освітлення : Предыдущая темаСледующая тема: Пластиковая тумба под аквариум 200 литров. SOS
Страницы:  1  

Сообщение
Имя
Сообщение

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

           
   
Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники